ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι πιο σέξι από ποτέ τραβάει… κουπί στις Βερσαλλίες (φωτο)

Το μοντέλο ήταν μία από τις «μούσες» του Simon Porte Jacquemus

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι πιο σέξι από ποτέ τραβάει… κουπί στις Βερσαλλίες (φωτο)

Στις Βερσαλλίες για ένα σόου μόδας ταξίδεψε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία ντύθηκε στα λευκά και «πλημμύρισε» τα social media με φωτογραφίες και βίντεο.

Το μοντέλο ήταν μία από τις «μούσες» του Simon Porte Jacquemus, που παρουσίασε την τελευταία του συλλογή στο Παλάτι των Βερσαλλιών και όπως ήταν φυσικό ήταν μια ωδή όχι μόνο στη Μαρία Αντουανέτα αλλά και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 32χρονη Αμερικανίδα πόζαρε φορώντας ένα κοντό τοπ και μία μίνι φούστα, με μέρος των γλουτών της να αποκαλύπτεται.

Η ίδια ανέβηκε σε μία βάρκα, όπου για τις ανάγκες της φωτογράφησης έπρεπε να κάνει κουπί. 356789654_119762621131565_4556356076249465312_n

Εκτός από το συγκεκριμένο κλιπ, η Ραταϊκόφσκι ανέβασε και άλλα στιγμιότυπα από την πασαρέλα και όχι μόνο. Σε μερικά από αυτά, φαίνεται και η αποκαλυπτική της εμφάνιση, που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.