ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Η εντυπωσιακή Σοφία Ντελ Πράδο παρουσιάζει την Euroleague και «μαγνητίζει» τα βλέμματα (φώτο)

Δείτε φωτογραφίες

Η εντυπωσιακή Σοφία Ντελ Πράδο παρουσιάζει την Euroleague και «μαγνητίζει» τα βλέμματα (φώτο)

Η Σοφία Ντελ Πράδο είναι άγνωστη στους περισσότερους Έλληνες, ωστόσο στους φίλους του μπάσκετ και ιδιαίτερα στους φανατικούς της Euroleague είναι οικείο πρόσωπο.

Εδώ και δύο χρόνια συνεργάζεται στενά με τη Euroleague, παρουσιάζοντας εκπομπές της και μεγάλα event, όπως τις συνεντεύξεις Τύπου στο Final-4 του Κάουνας.

Η Σοφία Ντελ Πράδο “κλέβει” τις εντυπώσεις στο όμορφο Κάουνας και γίνεται θέμα σε πολλά ΜΜΕ του κόσμου. Η 28χρονη Ισπανίδα που είναι φαν της Ρεάλ Μαδρίτης πάντα αγαπούσε το μπάσκετ, έπαιζε με την πορτοκαλί μπάλα, αλλά δεν είχε φανταστεί ότι θα το υπηρετήσει ως παρουσιάστρια.

Γεννημένη το 1995 στο Αλμπαθέτε. Από μικρή ήθελε να ταξιδέψει και να κατακτήσει τον κόσμο. Τα έκανε και τα δύο. Το 2017 κέρδισε την πρώτη θέση στα καλλιστεία της Ισπανίας και εκπροσώπησε την χώρα στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Κόσμος.

Κατάφερε να μπει στην δεκάδα αλλά δεν κέρδισε. Έχει ταξιδέψει σε δεκάδες χώρες και φυσικά έχει έρθει αρκετές φορές και στην Ελλάδα.

Στην Ισπανία είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη και το 2018 έγινε ξανά πρωτοσέλιδο μετά από την “αποκάλυψη” της μπασκετμπολίστριας Λάουρα Νίκολς ότι είναι ζευγάρι με την Μις Ισπανία.

Η Σοφία δεν θέλει να μιλάει για την ερωτική και την προσωπική της ζωή αλλά με την δουλειά της. Έχει σπουδάσει διεθνείς σχέσεις και έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια έντονη φιλανθρωπική δράση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.