ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Φ.Σκορδά απαντά στις φήμες περί σχέσης με τον ποδοσφαιριστή Σ.Αραούχο 

«Χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη»

Η Φ.Σκορδά απαντά στις φήμες περί σχέσης με τον ποδοσφαιριστή Σ.Αραούχο 

Ένα ταγκ της Φαίης Σκόρδα στον Σέρχιο Αραούχο σε φωτογραφία της από την Ιταλία ήταν αρκετό για να δημιουργήσει φήμες περί ερωτικού ειδυλλίου με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια ανήρτησε φωτογραφία της, όπου ποζάρει στη Ρώμη και έκανε αναφορά στον ποδοσφαιριστή. Από εκείνη την ώρα δημοσιεύματα άρχισαν να διερωτώνται εάν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Σέρχιο Αραούχο.

Η παρουσιάστρια δεν άφησε αναπάντητες τις φήμες και μέσω βίντεο της, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τον επιθετικό της ΑΕΚ και τον έκανε ταγκ επειδή φορούσε ρούχο από συλλογή του.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για τον Αραούχο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…», είπε η Φαίη Σκορδά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.