Αχ βρε Κωνσταντίνε! Και τώρα πώς θα κάνεις πρεμιέρα;

Η Φλόρενς Πίου δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα: «Αγαπώ τον καιρό, το τζατζίκι και την Ακρόπολη»

«Νομίζω ότι η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη», τόνισε

Η Φλόρενς Πίου δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα: «Αγαπώ τον καιρό, το τζατζίκι και την Ακρόπολη»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Ελλάδα έχει ξεχωριστή θέση στις ταξιδιωτικές αναμνήσεις της Φλόρενς Πιου, η οποία μίλησε με ενθουσιασμό τόσο για την ελληνική κουζίνα όσο και για την εμπειρία που έζησε στην Ακρόπολη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «The Little Drummer Girl».

Η ηθοποιός, με αφορμή τη σειρά «East of Eden», στην οποία πρωταγωνιστεί, παραχώρησε συνέντευξη στο Condé Nast Traveller και αναφέρθηκε σε μέρη που έχουν χαραχτεί στη μνήμη της.

Ανάμεσα στις αγαπημένες της επιλογές για χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα βρίσκεται η Ελλάδα, κυρίως για τους ανθρώπους της και τις γεύσεις της.

«Μάλλον η Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ να χαλαρώνω κάτω από τον ήλιο στην Ελλάδα, πρώτα απ’ όλα επειδή οι άνθρωποι είναι υπέροχοι και όλες αυτές οι γιαγιάδες και οι μαμάδες που κρατούν ολόκληρη την οικογένεια στις ταβέρνες πάντα μου γεμίζουν την καρδιά.

Και φυσικά, λόγω του φαγητού.

Νομίζω ότι η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη, γιατί τα κάνει όλα τέλεια. Πρωτεΐνη, τέλεια. Λαχανικά, τέλεια.

Προϊόντα από τον κήπο, τέλεια. Τζατζίκι, τέλειο. Είναι τέλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Φλόρενς Πιου δεν περιορίστηκε, ωστόσο, στις γαστρονομικές της προτιμήσεις.

Όταν ρωτήθηκε για το αγαπημένο της θαύμα του κόσμου, επέλεξε την Ακρόπολη, περιγράφοντας μια εμπειρία από τα γυρίσματα της σειράς του 2018 «The Little Drummer Girl», τα οποία πραγματοποιήθηκαν και στον αρχαιολογικό χώρο.

«Μάλλον η Ακρόπολη. Ήταν μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία. Γυρίζαμε εκεί τη νύχτα για το “The Little Drummer Girl” και δεν υπήρχε κανείς εκεί πάνω.

Οπότε δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ να ξαναζήσω κάτι τέτοιο στη ζωή μου, γιατί ήμασταν μόνοι μας, το συνεργείο και το καστ.

Όλα τα φώτα φώτιζαν τους κίονες και υπήρχε ένα υπέροχο πλάνο που μου ζήτησε να κάνω ο σκηνοθέτης Παρκ Τσαν-γουκ, όπου χόρευα και οι σκιές έπεφταν πάνω στο κτίριο και στα ερείπια.

Ήταν σαν να περνούσα όλο το βράδυ σε μια στιγμή “δεν το πιστεύω ότι το ζω”.

Ήταν η μοναδική νυχτερινή λήψη που δεν με ένοιαζε καθόλου τι ώρα ήταν, απλώς και μόνο επειδή ήταν τόσο ονειρικά εκεί», εξομολογήθηκε.

Για την ηθοποιό, η νυχτερινή κινηματογράφηση στον ιερό βράχο, με τους φωτισμένους κίονες και τις σκιές να σχηματίζονται πάνω στα αρχαία μνημεία, αποτέλεσε μια μοναδική στιγμή, την οποία δύσκολα θα μπορέσει να ξαναζήσει.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.