ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε και προκαλεί ξανά «εγκεφαλικά» – Ποζάρει ημίγυμνη στο ασανσέρ και κινδυνεύει με… έξωση (φωτό)

Τα like «πέφτουν βροχή» αλλά το ίδιο και τα παράπονα

Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε και προκαλεί ξανά «εγκεφαλικά» – Ποζάρει ημίγυμνη στο ασανσέρ και κινδυνεύει με… έξωση (φωτό)

Την ώρα που ο Μάουρο Ικάρντι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τουρκία με την Γαλατασαράι, η Γουάντα Νάρα έχει… μπελάδες στην Αργεντινή.

Η σύντροφος του διάσημου Αργεντινού ποδοσφαιριστή που είναι πιο… γνωστή από εκείνον φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες ημίγυμνη στο πολυτελές οίκημα στο οποίο έχει νοικιάσει σουίτα στο Μπουένος Άιρες.

Γιατί έχει πρόβλημα; Γιατί επέλεξε το κοινόχρηστο ασανσέρ για να πετάξει τα ρούχα της και να μας δείξει για ακόμη μια φορά τα προσόντα της. Η Γουάντα Νάρα μένει στην γειτονιά Núñez και στο πολυτελές Chateau Libertador.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram τις σχετικές φωτογραφίες και προκάλεσε … εγκεφαλικά.

Τα like πέφτουν βροχή αλλά το ίδιο και τα παράπονα. Οι άλλοι ένοικοι του πολυτελούς οικήματος δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χρησιμοποίησε το ασανσέρ για αυτό τον λόγο και έχουν κάνει έντονα παράπονα με αποτέλεσμα η Γουάντα να κινδυνεύει ακόμη και με έξωση.

Η ίδια πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί. Σε νέα ανάρτηση της με φωτογραφία από το ασανσέρ έγραψε: «Πάντα παίρνω αυτό που θέλω»!

Η Γουάντα Νάρα διανύει την καλύτερη επαγγελματική περίοδος της ζωής της αφού το Master Chef που παρουσιάζει στην Αργεντινή είναι πρώτο σε νούμερα τηλεθέασης.

Απολαύστε την:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.