ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Γουάντα Νάρα κάνει διακοπές με τον Μ.Ικάρντι στη Βραζιλία και προκαλεί «εγκεφαλικά» με το μαγιό της (φώτο)

Δείτε την εντυπωσιακή πίσω όψη της

Η Γουάντα Νάρα κάνει διακοπές με τον Μ.Ικάρντι στη Βραζιλία και προκαλεί «εγκεφαλικά» με το μαγιό της (φώτο)

Η Γούντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι είναι ξανά μαζί και αποφάσισαν να το γιορτάσουν κάνοντας κοινές διακοπές στη Βραζιλία. 

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά έπαιξε πέρσι στην Γαλατά την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας και η επιχειρηματίας άφησαν την χώρα τους, την Αργεντινή, για να ταξιδέψουν στην μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Επέλεξαν το Ρίο Ντε Τζανέιρο για τις διάσημες παραλίες του και τα ξενοδοχεία του και η Γουάντα Νάρα «άναψε» και πάλι φωτιές με τα μπικίνι που φορούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.