ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Γουάντα Νάρα πήγε στο γήπεδο της Γαλατασαράι και έφερε γούρι στον Μ.Ικάρντι (φώτο)

Η τουρκική ομάδα κέρδισε με 1-0

Η Γουάντα Νάρα πήγε στο γήπεδο της Γαλατασαράι και έφερε γούρι στον Μ.Ικάρντι (φώτο)

Η Γουάντα Νάρα έφερε γούρι στον Μάουρι Ικάρντι, ο οποίος αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Γαλατασαράι. 

H παρουσιάστρια και επιχειρηματίας από την Αργεντινή εμφανίστηκε στα επίσημα του σταδίου της Γαλατά στην Πόλη με φανέλα της ομάδας που παίζει ο αγαπημένος του και εκείνος βρήκε δίχτυα (1-0)!

Η Γαλατά προκρίθηκε με συνολικό σκορ 4-0 κόντρα στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας στα πλέι οφ του Champions League.

Η Γουάντα Νάρα δείχνει να απολαμβάνει μαζί με τα παιδιά της τη ζωή στην Κωνσταντινούπολη και είναι εκείνη που έκλεισε τη μεταγραφή του συζύγου της από την Παρί Σεν Ζερμέν στους Τούρκους αφού πέρσι έπαιζε ως δανεικός.

Μεγάλο της όνειρο είναι να παίξει σε τουρκική σαπουνόπερα και ήδη έχει κάνει συζητήσεις με Τούρκο παραγωγό για να το κάνει πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.