ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Κιμ Καρντάσιαν μετά το περιβόητο sex tape δηλώνει ντροπαλή στον ερωτικό τομέα

Ντρέπεται και θέλει κλειστά τα φώτα

Η Κιμ Καρντάσιαν μετά το περιβόητο sex tape δηλώνει ντροπαλή στον ερωτικό τομέα

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή έπειτα από την διαρροή ενός sex tape, διστάζει να «γδυθεί» για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης ή για χάρη του Instagram, ωστόσο η Κιμ Καρντάσιαν  παραδέχεται πως δεν είναι τόσο «τολμηρή» στην πραγματική της ζωή.

Μιλώντας με τον Σκοτ Ντίσικ κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του σόου «Kardashians», η διάσημη τηλεπερσόνα εξήγησε πως είναι ιδιαίτερα… ντροπαλή με τους άνδρες, όταν φτάνουν στο ερωτικό κομμάτι.

Με αφορμή μία συζήτηση που είχαν για τη Σερ και έναν νεότερο σύντροφό της, η Κιμ Καρντάσιαν ανέφερε για τον εαυτό της πως είναι πολύ ανασφαλής. «Εγώ πρώτα θα ήθελα να έχω σβήσει τα φώτα», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ο Ντίσικ τη ρώτησε αν είναι γενικά το «κορίτσι που θέλει σβηστά τα φώτα», εννοώντας κατά τη σεξουαλική επαφή, εκείνη είπε: «Ω ναι. Είναι κάπως περίεργο. Μπορεί να φύγω από μια φωτογράφιση και να φοράω ένα μικροσκοπικό εσώρουχο, μπροστά σε 100 ανθρώπους που δουλεύουν, αλλά όταν είσαι μαζί μου στο υπνοδωμάτιο, θα είμαι εκείνη που θα πω “περίμενε, μη με κοιτάς, σβήσε πρώτα τα φώτα”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.