Η «κλάψα» της Κατερίνας Καινούργιου για τον σύντροφό που δεν έχει… ακόμα και ανήμερα της εορτής της

«Δεν έχω κανέναν σύντροφο»

Η «κλάψα» της Κατερίνας Καινούργιου για τον σύντροφό που δεν έχει… ακόμα και ανήμερα της εορτής της

Πιστή στην «κλάψα» της για την… μοναξιά της έμεινε και ανήμερα της εορτής η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Μετά την προβολή ενός βίντεο από τον Νίκο Κοκλώνη. η Κατερίνα Καινούργιου, ουσιαστικά, κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής, μιλώντας για τον κολλητό της φίλο.

«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τότε που τον γνώρισα έχω έναν φύλακα άγγελο που ότι και να συμβεί είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Επειδή νιώθω πολύ μόνη στη ζωή μου, εννοώ ότι έχω την οικογένειά μου, αλλά δεν έχω ένα σύντροφο που ιδανικά θα ήθελα, μπορεί να μου συμβεί μελλοντικά, ο Νίκος είναι ο άνθρωπός μου και συγκινούμαι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.