ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Λ.Κλουμ γιόρτασε το Χάλογουιν φορώντας μόνο τα εσώρουχα της (φωτο)

Η 19χρονη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα καθώς εμφανίστηκε ντυμένη Strawberry Shortcake

Η Λ.Κλουμ γιόρτασε το Χάλογουιν φορώντας μόνο τα εσώρουχα της (φωτο)

Η 19χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι, έκανε μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση στο 22ο ετήσιο Halloween Party της μητέρας της στη Νέα Υόρκη.

Η 19χρονη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα καθώς εμφανίστηκε ντυμένη Strawberry Shortcake, δηλαδή τη χαρακτηριστική κούκλα και χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από την εταιρεία American Greetings τη δεκαετία του 1980.

Η Λένι φορούσε μια ροζ περούκα, ένα ανοιχτό ροζ σουτιέν με φράουλα και κρατούσε για τσάντα ένα δοχείο με πραγματικές φράουλες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ασορτί ανοιχτό ροζ σορτσάκι, πράσινο και λευκό ριγέ κολάν και χρυσές γόβες με πλατφόρμες.

Από την άλλη μεριά, η Χάιντι Κλουμ εδώ και μέρες κρατούσε σε αγωνία τους followers της καθώς έδινε μικρές λεπτομέρειες από τη στολή που θα φορούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βασίλισσα του Halloween αποκάλυψε τη στολή της για το 2023. Ένα γιγάντιο παγώνι που συνοδεύεται από ένα σμήνος φτερών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.