ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Μ.Μπελούτσι βγήκε για φαγητό με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ.Ζέρβα – Δείτε φωτογραφίες

Σήμερα, στις 20:00 θα προβληθεί στο Φεστιβάλ και η ταινία «Μαλένα» με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή η Μπελούτσι

Η Μ.Μπελούτσι βγήκε για φαγητό με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ.Ζέρβα – Δείτε φωτογραφίες

Η Μόνικα Μπελούτσι επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι (9/11) γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης για να γευματίσει μαζί με το δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα και ανθρώπους από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Νωρίτερα η Ιταλίδα σταρ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην αποθήκη 1 του λιμανιού, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Η λαμπερή ηθοποιός τόνισε, μεταξύ άλλων, πως αγαπάει την Ελλάδα, ενώ μίλησε για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας που ενσάρκωσε.

Σήμερα, στις 20:00 θα προβληθεί στο Φεστιβάλ και η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή η Μπελούτσι. Ακόμη, θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.

Το πρωινό που απόλαυσε η Μπελούτσι στην Θεσσαλονίκη και το φιλί στον κόσμο που την επευφημούσε

Η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και λίγο πριν τις 12:30 σήμερα έφτασε στον χώρο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης όπου θα πραγματοποιήσει τη συνέντευξη Τύπου.

Η Ιταλίδα σταρ, η οποία το βράδυ θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά, βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην πόλη, με τους θαυμαστές της να σπεύδουν για να φωτογραφηθούν μαζί της όπου τη συναντήσουν.

Διαμένει σε κεντρικό πεντάστερο ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Νίκης, σε σουίτα του τελευταίου ορόφου έχοντας θέα τον Θερμαϊκό. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι που αποχώρησε με προορισμό την «Αποθήκη 1» στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, χαιρέτησε τον κόσμο που βρίσκονταν κάτω από το ξενοδοχείο και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους, ενώ χαμογέλασε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν εκεί.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου η Μπελούτσι έβγαλε τα μαύρα γυαλιά ηλίου που φορούσε και έστειλε ένα φιλί προς τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοναδική απαίτηση της πασίγνωστης ηθοποιού από το ξενοδοχείο είναι να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της της της, ενώ είναι ιδιαίτερα φιλική και προσιτή προς όλους. Το πρωί έφαγε πρωινό στη σουίτα του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου της. Αυτό περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, κρουασάν, μέλι και κέικ, χωρίς να ζητήσει κάτι ιδιαίτερο.

Η Ιταλίδα σταρ παρευρέθηκε εχθές το βράδυ στην πρεμιέρα της ταινίας «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» του Τομ Βολφ και του Γιάννη Δημολίτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν έφτασε έξω από το «Ολύμπιον», γύρω στις 23:00, οι θαυμαστές ζήτησαν αυτόγραφα και φώναζαν ρυθμικά το όνομά της, ενώ της είχαν ετοιμάσει και ένα μεγάλο πανό. Η Μόνικα Μπελούτσι αφού χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην είσοδο του φεστιβάλ, στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα του Φεστιβάλ, με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό και τόνισε, πως η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.