ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Μαντόνα επέστρεψε στο Instagram με νέα προκλητική φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η Μαντόνα φόρεσε τα σέξι μαύρα ρούχα της και φωτογραφήθηκε ακόμα και στην τουαλέτα

Η Μαντόνα επέστρεψε στο Instagram με νέα προκλητική φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η Μαντόνα μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της επέστρεψε στο Instagram με τις γνωστές «καυτές» φωτογραφίες της.

Η Μαντόνα φόρεσε τα σέξι μαύρα ρούχα της, φωτογραφήθηκε ακόμα και στην τουαλέτα, και η τραγουδίστρια ανέβασε τις προκλητικές πόζες της στη σελίδα της στο Instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια, υποσχέθηκε να επιστρέψει γρήγορα στη σκηνή για την περιοδεία της «Celebration», που αναβλήθηκε λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Η Madonna λίγο πριν από τα 65ά γενέθλιά της, φόρεσε τον σέξι κορσέ της και πόζαρε προκλητικά. Έτσι η Μαντόνα άφησε πίσω της τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, στο τέλος Ιουνίου όταν νοσηλεύτηκε στην εντατική με βακτηριακή λοίμωξη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

«Καλοντυμένη αλλά δεν έχω να πάω πουθενά… Σύντομα, πολύ σύντομα, θα ταξιδέψω κοντά σας», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαντόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πιο προκλητική από τις φωτογραφίες η τραγουδίαστρια κάθεται στην τουαλέτα της, φορώντας μεγάλο κρεμαστό σταυρό και ένα κορσέ – κορμάκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.