ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το come back της Μαντόνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της – Πότε ξεκινά η περιοδεία της

Η ανάρτησή της για τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας της

Το come back της Μαντόνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της – Πότε ξεκινά η περιοδεία της

Η Μαντόνα μέσα από stories της στο Instagram ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους θαυμαστές για την αγάπη και την υποστήριξή τους, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με τη υγεία της.

Η περιπέτεια αυτή ανάγκασε επίσης τη Μαντόνα να αναβάλει τις ημερομηνίες για την επετειακή περιοδεία της. Όπως η ίδια ενημέρωσε οι ημερομηνίες επαναπρογραμματίζονται.

«Σας ευχαριστώ και πάλι για την απίστευτη υποστήριξη και την υπομονή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες», έγραψε η Μαντόνα με φόντο μια εικόνα ενός χεριού που κρατά ένα κίτρινο τριαντάφυλλο. Madonna

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το πρόγραμμα για τις νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Θα σας δούμε σύντομα για μια γιορτή που αξίζει» έγραψε η τραγουδίστρια.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαντόνα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της σε συναυλία της Μπιγιονσέ πρόσφατα, μετά τη νοσηλεία της, όπου η τραγουδίστρια την καλωσόρισε όπως αρμόζει σε μία βασίλισσα της ποπ.

«Ένα μεγάλο ζήτω για τη βασίλισσα, Μαντόνα, σ’ αγαπάμε» είπε η Μπιγιονσέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.