ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Μάργκοτ Ρόμπι έπρεπε να παίξει μια σκηνή από την ταινία μπροστά στον πρόεδρο της Mattel για να πάρει έγκριση για την Barbie

Ο Ντίξον ταξίδεψε προσωπικά στο Λονδίνο για να συζητήσει το θέμα με τους σκηνοθέτες στο πλατό

Η Μάργκοτ Ρόμπι έπρεπε να παίξει μια σκηνή από την ταινία μπροστά στον πρόεδρο της Mattel για να πάρει έγκριση για την Barbie

Μεταξύ των πολυαναμενόμενων καλοκαιρινών ταινιών, η επερχόμενη ταινία «Barbie» ξεχωρίζει εδώ και καιρό. Κριτικοί και κοινό έχουν γοητευτεί από τις ερμηνείες των Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ, καθώς και από την σκηνοθεσία της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Ωστόσο, μια σημαντική σκηνή της ταινίας παραλίγο να βρεθεί αντιμέτωπη με τον αποκλεισμό, λόγω διαφωνίας με τον Ρίτσαρντ Ντίξον, τον πρόεδρο της Mattel, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από την εμβληματική κούκλα Barbie.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Time, η Γκέργουιγκ αποκάλυψε ότι η Mattel δεν υποστήριξε αρχικά το επιδιωκόμενο ύφος μιας συγκεκριμένης σκηνής, καθώς αυτό δεν αποδιδόταν με σαφήνεια στο σενάριο. Για να αντιμετωπίσει αυτή τη διαμάχη, ο Ντίξον ταξίδεψε προσωπικά στο Λονδίνο για να συζητήσει το θέμα με τους σκηνοθέτες στο πλατό.

 Με τη διαφωνία να επιμένει, η μόνη βιώσιμη επιλογή ήταν να παιχτεί η σκηνή μπροστά στον Ντίξον, ώστε να την βιώσει από πρώτο χέρι. Η Gerwig επιβεβαίωσε ότι τελικά, ο πρόεδρος πείστηκε και έδωσε την έγκριση για την κρίσιμη στιγμή στο «Barbie», αν και δεν διευκρίνισε ποια σκηνή ήταν η επίμαχη.

Παρά το γεγονός ότι η ταινία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αναμένεται να προκαλέσει αύξηση στις πωλήσεις των κούκλων Barbie τους επόμενους μήνες, λόγω της τεράστιας δημοτικότητάς της. Παρ’ όλα αυτά, ο διευθύνων σύμβουλος της Mattel, Ινών Κέιζ, τόνισε ότι η ικανότητα της εταιρείας να πουλάει παιχνίδια δεν εξαρτάται από την κυκλοφορία ταινιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα: «Δεν πρόκειται για τη δημιουργία ταινιών ώστε να μπορούμε να βγούμε και να πουλήσουμε περισσότερα παιχνίδια. Τα έχουμε καταφέρει καλά να πουλάμε παιχνίδια χωρίς ταινίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.