Η Μαρία Αντωνά ποζάρει στο Instagram με μαύρα εσώρουχα και «προκαλεί εγκεφαλικά» (φωτο)

Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη έδειξε το καλλίγραμμο σώμα της και απέσπασε χιλιάδες likes

Η Μαρία Αντωνά ποζάρει στο Instagram με μαύρα εσώρουχα και «προκαλεί εγκεφαλικά» (φωτο)

Με μία σέξι ανάρτηση καλησπέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαρία Αντωνά, το απόγευμα της Παρασκευής. Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος βρίσκεται αυτό το διάστημα στο Survivor, φωτογραφήθηκε στο Instagram, φορώντας μαύρα εσώρουχα.

Η ανάρτησή της απέσπασε μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες σχόλια και likes.

Δείτε τη φωτογραφία 289845819_428558322249800_480172127257862595_n

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία Αντωνά δεν χάνει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον σύντροφό της, ο οποίος διαγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα, θεωρείται φαβορί για τη μεγάλη νίκη. Οι δυο τους ακόμη, αναμένεται να παντρευτούν, όταν ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει από το Survivor. «Έχω ήδη βρει το νυφικό των ονείρων μου. Το έχω στείλει στον Βλάση τον Χολέβα που είναι φίλος μου», είχε πει η Μαρία Αντωνά τον περασμένο Απρίλιο στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα και πρόσθεσε: «Είναι στράπλες, αλλά όχι γοργονέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.