ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Μαρία Ιωαννίδου θα κινηθεί νομικά κατά της Google για τα χρόνια που της προσθέτουν

«Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν»

Η Μαρία Ιωαννίδου θα κινηθεί νομικά κατά της Google για τα χρόνια που της προσθέτουν

«Έξω από τα ρούχα της» έχει βγει η Μαρία Ιωαννίδου, καθώς το Google την εμφανίζει μεγαλύτερη από όσο ισχυρίζεται η ίδια ότι είναι, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό σταθμό, μίλησε μεταξύ άλλων για τη μήνυση που ετοιμάζει στη Google για τα 15 χρόνια που της προσθέτει ηλικιακά.

«Ο χρόνος με περιποιείται, δε μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη Google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενη στη μήνυση που ετοιμάζει στη Google η ίδια τόνισε ότι: «Είμαι γενικώς αμελής, όμως θα κάνω τη μήνυση. Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι “η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.