ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Mariah Carey εμφανίστηκε στον Λευκό Οίκο με σούπερ μίνι φόρεμα – Επισκέφθηκε τον Τ.Μπάιντεν

Η δημοφιλής τραγουδίστρια χώρισε μετά από χρόνια σχέσης και ανανεώθηκε

Η Mariah Carey εμφανίστηκε στον Λευκό Οίκο με σούπερ μίνι φόρεμα – Επισκέφθηκε τον Τ.Μπάιντεν

Τις τελευταίες ημέρες, μετά και την έναρξη της περιοδείας της οι εμφανίσεις της Mariah Carey είναι πιο συχνές και εντυπωσιακές, αφού όπως φαίνεται επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο με σούπερ μίνι φόρεμα, δείχνοντας έτσι πως νιώθει ανανεωμένη!

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, επισκέφθηκε τον πρόεδρο των HΠΑ Joe Biden, μαζί με τα παιδιά της.

«Την περασμένη εβδομάδα είχα την χαρά να συναντήσω τον πρόεδρο Biden και την αντιπρόεδρο Harris στον Λευκό Οίκο για να εγκαινιάσουμε την περίοδο των γιορτών» έγραψε στη λεζάντα ενός καρουζέλ με φωτογραφίες από το ταξίδι τους. «Όσο ήμασταν εκεί, είδαμε όλη τη γιορτινή διακόσμηση και σκορπίσαμε λίγη χαρά», πρόσθεσε.

Για τη συγκεκριμένη επίσκεψη επέλεξε ένα λαμπερό μαύρο μίνι φόρεμα και ένα ασορτί σακάκι, τα οποία στις άκρες έφεραν ροζ λεπτομέρεια, που ταίριαζε με τις ροζ πλατφόρμες της.

Οι λόγοι πίσω από τον χωρισμό

Εξ αρχής η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού ήταν έντονο θέμα συζήτησης, προκαλώντας προβλήματα. Επιπλέον, φήμες θέλουν την επιθυμία του 40χρονου παραγωγού να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, να στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία του με την pop star, καθώς εκείνη δεν βρίσκεται πλέον σε αυτό το σημείο και οι φιλοδοξίες τους σχετικά με την οικογένεια ήταν διαφορετικές.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Page Six, η διαφορά ηλικίας των 14 ετών έπαιξε ρόλο στο χωρισμό του ζευγαριού, καθώς ο 40χρονος Τανάκα βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο της ζωής του. «Θέλει να κάνει οικογένεια. Δεν είναι στην ίδια φάση» είπε η πηγή προσθέτοντας: «Θέλει να αρχίσει τη δική του ζωή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι εθεάθη τελευταία φορά μαζί στα γενέθλια της τραγουδίστριας τον περασμένο Μάρτιο. Τότε, ο σύντροφός της είχε μοιραστεί μία φωτογραφία τους γράφοντας: «Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.