
Με ένα πολυτελές πάρτι στις Βερσαλλίες γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του ο Κάνιε Γουέστ, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι, η εμφάνιση της οποίας αναστάτωσε την γαλλική περιοχή.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Daily Mail και Page Six, το ζευγάρι φέρεται να δαπάνησε περίπου 400.000 δολάρια για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία φιλοξενήθηκε αρχικά στο Παλάτι των Βερσαλλιών και στη συνέχεια στο πολυτελές ξενοδοχείο Airelles Château de Versailles, Le Grand Contrôle.
Ο Γουέστ εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα, φορώντας μάσκα, ενώ η Σενσόρι επέλεξε ένα σατέν κορμάκι με κορσέ, το οποίο τόνιζε το πληθωρικό της μπούστο, μακριά φούστα και εντυπωσιακό φτερωτό headpiece.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Οι περίπου 20 καλεσμένοι ακολούθησαν αντίστοιχο ενδυματολογικό ύφος, με αρκετούς να φορούν μάσκες ζώων, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για την αισθητική της εκδήλωσης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.