ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς «ρίχνει» και πάλι το Instagram: Η σέξι πόζα που «ξεσήκωσε» τους followers της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι συνηθισμένη στο να… μοιράζει «εγκεφαλικά»!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς «ρίχνει» και πάλι το Instagram: Η σέξι πόζα που «ξεσήκωσε» τους followers της!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνηθίζει να μοιράζεται με τους followers της στο Instagram πολύ προσωπικές της στιγμές, που… ανεβάζουν τη θερμοκρασία!

Έτσι και τώρα, η 40χρονη pop star, σε ένα ακόμη «δώρο» προς τους θαυμαστές της, αποφάσισε να «ανεβάσει» φωτογραφία της σε πολύ σεξ πόζα, μοιράζοντας «εγκεφαλικά» στους 42 εκατομμύρια followers της.

Αυτή τη φορά η δημοφιλής τραγουδίστρια «ανέβασε» στο λογαριασμό της μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με κατακόκκινο εσώρουχο και μπότες στο ίδιο χρώμα, δείχνοντας στο φακό την πίσω όψη της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φωτογραφία της έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 1,5 εκατ. likes!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.