ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε νέα έξαλλα… επεισόδια: Χορεύει γυμνόστηθη στο κρεβάτι και ένας άντρας γλείφει το πόδι της

Σε ασυνήθιστες αναρτήσεις προχώρησε η τραγουδίστρια λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Σαμ Ασγκάρι

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε νέα έξαλλα… επεισόδια: Χορεύει γυμνόστηθη στο κρεβάτι και ένας άντρας γλείφει το πόδι της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε νέο αποκαλυπτικό βίντεο στο Instagram με τον εαυτό της να κυλιέται γυμνόστηθη στο κρεβάτι, λίγες ημέρες αφότου ο εν διαστάσει σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ενώ σε άλλο βίντεο ένας άνδρας έγλειφε το πόδι της!

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram την Κυριακή 20 Αυγούστου, η διάσημη τραγουδίστρια φορούσε μόνο ένα ροζ εσώρουχο και μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο, καθώς άραζε το κρεβάτι και κάλυπτε το στήθος με τα χέρια της.

Κάποια στιγμή, η τραγουδίστρια κλώτσησε το πόδι της τον αέρα, ενώ στο βάθος έπαιζε το τραγούδι «I Put a Spell on You» της Άννι Λένοξ.

Η ποπ σταρ μοιράστηκε αργότερα ένα δεύτερο βίντεο από τη νυχτερινή της έξοδο με μια ομάδα ανδρών, ένας από τους οποίους της έγλειψε το πόδι καθώς φορούσε ένα πράσινο μίνι φόρεμα και λευκές μπότες μέχρι το γόνατο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Όταν πας να συναντηθείς με έναν λεγόμενο “φίλο” και οδηγείς μια ώρα για κοτόπουλο!!!… Ήξερα ότι οι παπαράτσι είχαν ειδοποιηθεί γιατί το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινα δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν… οπότε πώς με ακολούθησαν;;;».

Η Σπίαρς φαίνεται να αναφέρεται στη νυχτερινή της επίσκεψη για κοτόπουλο στο μαγαζί «Dave’s Hot Chicken» στην Καλιφόρνια, όπου φωτογραφήθηκε από παπαράτσι την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οπότε τι κάνει μια σκύλα σαν εμένα!!!;;; Βάζω το πράσινο φόρεμά μου και εμφανίζομαι στους φίλους μου!!!! Κάλεσα τα αγαπημένα μου αγόρια και έπαιζα όλη τη νύχτα!!!».

Τα ιδιαίτερα πλάνα της ποπ σταρ ήρθαν μια μέρα αφότου έσπασε τη σιωπή της για τον χωρισμό της από τον 29χρονο Ασγκάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.