ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ν.Μινάζ μίκρυνε το στήθος της γιατί «νόμιζε πως θα εκραγεί» (φώτο-βίντεο)

«Παιδιά, κοιτάξτε, αυτό το στήθος θα ‘’εκραγεί’’, ‘’ξεχειλίζει’’»

Η Ν.Μινάζ μίκρυνε το στήθος της γιατί «νόμιζε πως θα εκραγεί» (φώτο-βίντεο)

Η Νίκη Μινάζ μετά την παρουσία της στο Met Gala του 2022, αποκάλυψε πως πήρε μια σημαντική απόφαση.

Σε ένα νέο βίντεο «Life in Looks», της Vogue, η ράπερ του «Barbie World», αποκάλυψε ότι φορώντας τα ρούχα της Burberry – το οποίο περιείχε ένα μπουστάκι που ενίσχυε το ντεκολτέ, ένα δερμάτινο παντελόνι και μια ουρά με βολάν – «εδραίωσε» την επιλογή της να «μικρύνει» το στήθος της.

«Έκανα τις πρόβες μου, τους είπα ότι μου άρεσε αυτό το καπέλο και μου άρεσε αυτό που έδινε το ρούχο, αλλά είπα: “Παιδιά, κοιτάξτε, αυτό το στήθος θα ‘’εκραγεί’’, ‘’ξεχειλίζει’’», θυμάται να λέει πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί.

Στο εξώφυλλο της Vogue τον Νοέμβριο, η καλλιτέχνιδα επιβεβαίωσε ότι πρόσφατα έκανε επέμβαση μείωσης στήθους.

«Σας εγγυώμαι, αν αλλάξετε κάτι στο σώμα σας, θα κοιτάξετε – το πιθανότερο, όχι σίγουρα, το πιθανότερο – πίσω μια μέρα και θα πείτε: “Ήμουν μια χαρά έτσι όπως ήμουν», μοιράστηκε η Μινάζ.

«Και αυτό συνέβη σε μένα. Έβλεπα φωτογραφίες του εαυτού μου που δεν μου άρεσαν», επισήμανε. Η Μινάζ πρόσθεσε ότι ο ερχομός του 3χρονου γιου της, του «Papa Bear», άλλαξε την αντίληψή της για τον εαυτό της.

«Νομίζω ότι η εγκυμοσύνη μπορεί να έπαιξε ρόλο, επειδή βλέποντας τον γιο μου όντως μου θύμισε τόσο πολύ τον εαυτό μου.

Τον πραγματικό μου εαυτό. Αλλά το να βλέπω παλιές φωτογραφίες, το να μπορώ να ξανακοιτάζω παλιές φωτογραφίες με έκανε να συνειδητοποιήσω: “Αυτές οι παλιές φωτογραφίες είναι όμορφες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.