ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ντούα Λίπα άφησε την Ελλάδα για την Ίμπιζα: Ποζάρει με γόβα στιλέτο και προκλητικό διάφανο φόρεμα δίπλα σε πισίνα

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της τραγουδίστριας

Η Ντούα Λίπα άφησε την Ελλάδα για την Ίμπιζα: Ποζάρει με γόβα στιλέτο και προκλητικό διάφανο φόρεμα δίπλα σε πισίνα

Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον για διακοπές στην Ίμπιζα, καθώς άφησε την χώρας μας, την οποία είχε επισκεφτεί προσφάτως (σσ. είχε βρεθεί σε Σίφνο και Πελοπόννησο). 

Η τραγουδίστρια που έχει καταγωγή από την Αλβανία, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ειδικά το τελευταίο διάστημα, αφού μοιράζεται με το κοινό της στιγμές από το καλοκαίρι της.

Αφού ταξίδεψε στην Ελλάδα, αλλά και την Αλβανία, η Ντούα Λίπα βρέθηκε στην Ίμπιζα. Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σταρ μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα, καθώς κι ένα βίντεο με την ίδια δίπλα στην πισίνα.

Σε αυτά, φαίνεται να φορά το μπικίνι της, με ένα ιδιαίτερα κοντό διάφανο φόρεμα, ενώ ολοκλήρωσε το λουκ της με ασημί γόβες. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Τελετουργικό στην Ίμπιζα».

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της Ντούα Λίπα: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.