ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Π.Χίλτον μεταμφιέστηκε σε Μ.Σπίαρς σε αποκριάτικο πάρτι (φώτο)

Συγκεκριμένα, στο αποκριάτικο πάρτι Casamigos στο Λος Άντζελες

Η Π.Χίλτον μεταμφιέστηκε σε Μ.Σπίαρς σε αποκριάτικο πάρτι (φώτο)

Στο αποκριάτικο πάρτι Casamigos στο Λος Άντζελες, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Π.Χίλτον, η οποία ντύθηκε σαν την ποπ σταρ και φίλη της, Μ.Σπίαρς.

Συγκεκριμένα, επέλεξε το σύνολο που φοράει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Toxic». Η Πάρις Χίλτον εμφανίστηκε σαν αεροσυνοδός, με ένα γαλάζιο φόρεμα με βάτες, ασορτί καπέλο, γάντια και ασημένια μποτάκια.

Ο αγαπημένος της, Κάρτερ Ριμ ντύθηκε πιλότος για να είναι μέσα στο αποκριάτικο θέμα που επέλεξε η σύζυγός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πάρις Χίλτον και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνδέονται εδώ και χρόνια με μια βαθιά φιλία. Μάλιστα, στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «The Woman in Me», η Σπίαρς αναφέρεται σε εκείνη ως «τον μοναδικό άνθρωπο που τη βοήθησε πραγματικά, όταν το χρειαζόταν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.