ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ι.Παλιοσπύρου: Κάνει διακοπές στην Κούβα – Ευτυχισμένη τρία χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι

«Κούβα, η χώρα που ξέχασε ο χρόνος»

Ι.Παλιοσπύρου: Κάνει διακοπές στην Κούβα – Ευτυχισμένη τρία χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Τρία χρόνια αφότου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στην εργασία της η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έχει δει τη ζωή της να αλλάζει εντελώς, έχοντας κάνει περισσότερα από 20 χειρουργεία, ωστόσο όλοι την θαυμάζουν για τη δύναμη και το ψυχικό σθένος.

Σκοπός της πλέον είναι να ευαισθητοποιεί το κοινό ενώ έχει δημιουργήσει και ένα ίδρυμα για εγκαυματίες.

Διακοπές στην Κούβα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές και συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ίδια, στην Κούβα.

«Κούβα, η χώρα που ξέχασε ο χρόνος» έγραψε στην ανάρτησή της στην οποία ποζάρει με ένα φλοράλ φόρεμα μπροστά στα χαρακτηριστικά κάμπριο αυτοκίνητα της χώρας.

Παράλληλα, ανέβασε και διάφορες φωτογραφίες στα Insta Stories της από πράγματα που της έκαναν εντύπωση, όπως έναν πωλητή πούρων, έναν μπάρμαν που ετοιμάζει μία pina colada και άλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.