ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η.Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της: «Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό»

«Εσείς δεν παραπονιέστε ότι είμαι αδύνατη, ε ήθελα να φάω λίγο ζεσταμένο φαγητό να δέσω»

Η.Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της: «Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό»

Για την δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη μίλησε η Η.Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Πρωινό», λέγοντας, «Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα; Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό, να δέσω».

Ακόμη, σχετικά με το αν είναι μια μορφή bullying το να σχολιάζει κάποιος τα κιλά των άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε: «Δεν είναι λίγο υποκριτικό όλο αυτό; Δεν έχουμε πάει σε ένα άλλο άκρο; Όταν κάποιος το λέει με άσχημο τρόπο, ό,τι και να σου πει θέλει να σε προσβάλει.

Όταν σου λέει κάτι γιατί ανησυχεί για σένα, είναι κάτι που το ακούς. Εμένα αν με πει κάποιος αδύνατη, το ξέρω ότι είμαι αδύνατη, δεν θα παρεξηγηθώ.

Έχω υπάρξει όμως και με πολλά παραπάνω κιλά και μου έχουν πει το ακριβώς αντίθετο».

Για το μπλοκ στα social media, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, δεν με απασχολεί αυτό το κομμάτι, δεν με απασχολεί να κάνω κάποιον μπλοκ, μου φαίνεται πολύ αστείο και παιδιάστικο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Το 2024 θα γίνουν πολλοί γάμοι, ο δικός μου δεν θα γίνει από όσο γνωρίζω, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.