ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η «πικάντικη» αποκάλυψη της Πιλάρ Ρούμπιο για την προσωπική της ζωή με τον Σέρχιο Ράμος!

«Κάνουμε κάθε μέρα σεξ»

Η «πικάντικη» αποκάλυψη της Πιλάρ Ρούμπιο για την προσωπική της ζωή με τον Σέρχιο Ράμος!

Για την προσωπική της ζωή με το Σέρχιο Ράμος μίλησε η Πιλάρ Ρούμπιο, κάνοντας, μάλιστα, και «πικάντικες» αποκαλύψεις!

Η σύζυγος του πρώην αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ισπανία και αποκάλυψε ότι έχει καθημερινή σεξουαλική επαφή μαζί του.

«Το κάνουμε κάθε μέρα, εκτός από τις μέρες που είμαι στη Μαδρίτη. Σήμερα, για παράδειγμα, χάρη σε σένα, δεν μπορώ», είπε η 44χρονη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια για την ερωτική ζωή της με τον 36χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν τα τέσσερα παιδιά τους που είναι στο σπίτι είναι εμπόδιο στο να κάνουν καθημερινά σεξ, με την ίδια να απαντάει ότι: «Τα παιδιά μου είναι στο κρεβάτι στις 21.30. Το σεξ είναι ζωή».

Η ίδια αποκάλυψε ακόμη ότι στην τράπεζα έχει μόνο 46.000 λίρες.

Σημειώνεται ότι η Πιλάρ Ρούμπιο είναι παντρεμένη από το 2019 με τον Σέρχιο Ράμος και διατηρεί προφίλ στο Instagram με 8,5 εκατ. ακόλουθους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.