ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η «πικάντικη» πλάκα της Ιωάννας Τούνη στη Δήμητρα Αλεξανδράκη (βίντεο)

«Λέω τι σκέφτεσαι; Είναι φίλη σου η Δήμητρα και είναι δίπλα μου ο Δημήτρης»

Η «πικάντικη» πλάκα της Ιωάννας Τούνη στη Δήμητρα Αλεξανδράκη (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη, επέλεξε να κάνει μια… «πικάντικη» πλάκα στην επιστήθια φίλη της, Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η γνωστή τηλεπερσόνα κάλεσε την φίλη της και της εκμυστηρεύτηκε ότι βλέπει τον τελευταίο καιρό όνειρα περίεργα με την ίδια ερωτικού περιεχόμενου.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, «βλέπω αυτά τα όνειρα και μετά ξυπνάω και λέω τι σκέφτεσαι; Είναι φίλη σου η Δήμητρα και είναι δίπλα μου ο Δημήτρης».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ακούγοντας την φίλη της να της μιλά για τα όνειρα της, ξέσπασε σε γέλια.

Την ρώτησε μάλιστα αν γίνεται κάθε βράδυ αυτό ενώ όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο οι δύο φίλες είχαν ήδη κανονίσει να συναντηθούν το βράδυ.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

@tikatakatikt0k

#fy #foryoupage #foryoupage #amiyiami #jtouni💗🔝 #vodafonecu

♬ πρωτότυπος ήχος – tikatakatikt0k

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.