ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η πρώτη ανάρτηση της Μαντόνα μετά την περιπέτεια της υγείας της: «Επιστρέφω σύντομα»

«Είμαι στον δρόμο της ανάρρωσης και είμαι βαθύτατα ευγνώμον»

Η πρώτη ανάρτηση της Μαντόνα μετά την περιπέτεια της υγείας της: «Επιστρέφω σύντομα»

Η Μαντόνα «ανέβασε» σήμερα μέσω Instagram το πρώτο της μήνυμα μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της.

Η θρυλική performer στα τέλη Ιουνίου υπέστη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ νοσοκομείου.

Απέφυγε τα χειρότερα και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της, αλλά ήδη κάνει τα επόμενα σχέδιά της. Η παγκόσμια περιοδεία της δεν θα ξεκινήσει από την Βόρεια Αμερική όπως είχε προγραμματίσει, αλλά όπως τόνισε στην πρώτη της ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της, η περιοδεία θα γίνει με αρχή από την Ευρώπη τον Οκτώβριο.

Η Μαντόνα στην ανάρτησή της στο Instagram, ευχαρίστησε τους φαν της για την υποστήριξή τους και τόνισε πως αυτό που προέχει είναι η υγεία της, αλλά σκοπεύει να επιστρέψει γρήγορα στη σκηνή.

Η ανάρτηση της Μαντόνα

«Ευχαριστώ για την θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λόγια θεραπευτικά και κουράγιου. Ενιωσα την αγάπη σας. Είμαι στον δρόμο της ανάρρωσης και είμαι βαθύτατα ευγνώμον για όλες τις ευλογίες που έχω στη ζωή μου.

Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο που αγόρασε εισιτήρια για το τουρ μου. Δεν ήθελα επίσης να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλευαν

Συγκεντρώνομαι στην υγεία μου και στο να γίνω πιο γερή. Και σας βεβαιώνω ότι θα είμαι πίσω μαζί σας το συντομότερο δυνατόν! Το προσωρινό πλάνο μου είναι να αλλάξω τις ημερομηνίες στην Βόρεια Αμερική και να αρχίσω από τον Οκτώβριο στην Ευρώπη. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμον για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή σας.

Σας αγαπώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.