ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ μετά τις νέες «πλαστικές επεμβάσεις» (φωτο)

Η ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ μετά τις νέες «πλαστικές επεμβάσεις» (φωτο)

Η Μέγκαν Φοξ τράβηξε την προσοχή καθώς βγήκε για φαγητό με τον αρραβωνιαστικό της Μασίν Γκαν Κέλι, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επίσκεψή της στο γραφείο ενός πλαστικού χειρουργού, σύμφωνα με δημοσιεύμα της «Mirror». 

Το ζευγάρι, το οποίο λέγεται ότι συνεχίζει τα σχέδια του γάμου του, αφού πέρασε αρκετό καιρό χώρια, φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και η Φοξ αποφάσισε να κάνει ντεμπούτο με το ολοκαίνουργιο look της.

Η 37χρονη ηθοποιός είχε τα μαλλιά της σε καρέ κόκκινο χρώμα με αφέλειες.

Η ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Εντωμεταξύ, ο Μασίν Γκαν Κέλι έδειχνε χαλαρός φορώντας ένα κίτρινο πλεκτό μπλουζάκι και ένα φαρδύ γκρι παντελόνι.

Καθώς το ζευγάρι εθεάθη να μπαίνει σε ένα μαύρο SUV, ο Μασίν Γκαν Κέλι έβαλε το χέρι του στην πλάτη της ηθοποιού.

Η Μέγκαν συχνά συνδέεται με φήμες για πλαστικές επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια ότι έχει υποβληθεί σε κάποια επέμβαση. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι δεν είναι κατά της πλαστικής χειρουργικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.