ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του Κ.Αργυρού με τη σύντροφό του Α.Νίκα – Διασκέδασαν στη Μαρινέλλα

Ο τραγουδιστής και η καλλονή κόρη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας είναι γνωστό ότι είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του Κ.Αργυρού με τη σύντροφό του Α.Νίκα – Διασκέδασαν στη Μαρινέλλα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στο στο NOX όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα.

Ο τραγουδιστής και η καλλονή κόρη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας είναι γνωστό ότι είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο περίπου ωστόσο επιλέγουν να κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τις κάμερες. Συνήθως επιλέγουν να περνούν τις διακοπές τους στο εξωτερικό, εκεί που δεν υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν αντιμέτωποι με τους παπαράτσι.

Η μοναδική ένδειξη της σχέσης τους, εκτός από τις διαρροές από το φιλικό περιβάλλον τους, είναι οι σποραδικές εμφανίσεις εκείνης στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής και στις συναυλίες του. Όμως, η κάμερες δεν έχουν καταγράψει κάποια «ιδιωτική» τους στιγμή, αφού ακόμα και όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο έρχονται και φεύγουν ξεχωριστά.

Γι’ αυτό και η παρουσία τους χθες στο NOX όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα αποτέλεσε έκπληξη για τους παριστάμενους. Το ζευγάρι έφτασε μαζί και, παρότι δεν στάθηκε για να φωτογραφηθεί, καταγράφηκε σε βίντεο από θαμώνες του μαγαζιού.

Είναι η πρώτη επίσημη νυχτερινή έξοδος του ζευγαριού που θα συζητηθεί πολύ.

Η Αλεξάνδρα Νίκα σε καλοκαιρινή συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Χαλκιδική:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.