ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ριάνα «έριξε» ξανά το Instagram – Ποζάρει ημίγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (φωτό)

Η τραγουδίστρια θέλησε να αποδείξει ότι μία μητέρα έχει κάθε δικαίωμα να δείχνει ελεύθερα το σώμα της

Η Ριάνα «έριξε» ξανά το Instagram – Ποζάρει ημίγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (φωτό)

Η Ριάνα θέλησε να «αγκαλιάσει» τη μητρότητα και τη «μαγεία» που δημιούργησε το σώμα της- τον πρώτο της γιο- με μια σειρά φωτογραφιών.

Συνολικά επτά φωτογραφίες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Rihanna, από την πρώτη της εγκυμοσύνη. Σε κάποιες από αυτές φαίνεται να είναι τόπλες και κρατά το στήθος της, ενώ ποζάρει σε μπαλκόνι, με φόντο τη θάλασσα και δίπλα σε φοίνικες.

«Για να τιμήσω την πρώτη μου εγκυμοσύνη και τη μαγεία που δημιούργησε αυτό το σώμα», έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια, αναφερόμενη στον γιο της. «Είναι εκεί μέσα, δίχως να έχει ιδέα πόσο τρελή είναι η μαμά του, ή πόσο παθιασμένη θα με έκανε», συμπλήρωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.