Η Ριάνα τα «έβαλε» με όσους σχολίασαν τον γιο της: «Απλά κρατήστε τις κούγκαρ πατούσες σας μακριά από αυτόν»

Το ότι αποκάλεσε «τόσο ωραίο» τον 8 μηνών γιο της δεν άρεσε σε ορισμένους των social media

Η Ριάνα τα «έβαλε» με όσους σχολίασαν τον γιο της: «Απλά κρατήστε τις κούγκαρ πατούσες σας μακριά από αυτόν»

Οι φωτογραφίες της Ριάνα με τον ASAP Rocky και τον γιο τους έχουν γίνει viral, μιας και είναι η πρώτη φορά που δείχνουν επίσημα, πώς μοιάζει το πρώτο τους παιδί.

Τα σχόλια και τα like ξεπερνούν κατά πολύ τα 10 εκατομμύρια και όπως είναι γνωστό, η 34χρονη σταρ δεν μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί με τις κακίες που πιθανώς να γράφονται για εκείνη.

Παρόλα αυτά, είναι πλέον μητέρα και όπως έδειξε μέσα από τη συνέντευξή της στη Vogue, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εκθέσει το μωρό της, ούτε καν στους ακολούθους της στο Instagram, που είναι 143 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η φράση «τόσο ωραίος» που χρησιμοποίησε για να περιγράψει τον γιο που έφερε στη ζωή τον Μάιο, σχολιάστηκε αρνητικά από μερίδα του διαδικτυακού κοινού της, ως μία ασυνήθιστη περιγραφή για ένα μικρό μωρό.

Η Ριάνα προχώρησε σε μία σπάνια κίνηση και επενέβη, απαντώντας: «Απλά κρατήστε τις κούγκαρ πατούσες σας μακριά από αυτόν και είμαστε εντάξει!». Με τον όρο κούγκαρ, είθισται να εννοείται μία πιο προσβλητική έννοια της γυναίκας που φλερτάρει με πολύ νεότερους άνδρες, κοινώς «τεκνατζού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.