ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η Ρις Γουίδερσπουν δηλώνει λάτρης την Άρσεναλ και θέλει να την αποκτήσει

Η περιουσία της ξεπερνά τα 400 εκατ. δολάρια

Η Ρις Γουίδερσπουν δηλώνει λάτρης την Άρσεναλ και θέλει να την αποκτήσει

Οπαδός του ποδοσφαίρου και της Άρσεναλ είναι η Ρις Γουίδερσπουν όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στο BBC.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός,, αποκάλυψε πως θα την ενδιέφερε να επενδύσει στην πρωτοπόρο ομάδα της Premier League.

Η Γουίδερσπουν, με περιουσία που ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, απάντησε σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να κάνει ό,τι και οι συνάδελφοί της Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΈλενι που πριν από δύο χρόνια αγόρασαν τη Ρέξαμ, ομάδα της 5ης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου. Να σημειωθεί ότι η ομάδα έχει αποκτήσει πολλούς οπαδούς στις ΗΠΑ λόγω της εμπλοκής των δύο ηθοποιών.

«Θα με ενδιέφερε αν υπήρχε χώρος στην Άρσεναλ. Είμαι πολύ μεγάλη οπαδός της και βλέπω τα παιχνίδια της», δήλωσε η ηθοποιός. «Οι γιοι μου και όλοι μου οι fans σίγουρα θα χαίρονταν πάρα πολύ. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα. Παρακολουθούσαμε αγώνα τους τις προάλλες. Αυτή είναι η ομάδα μας», συμπλήρωσε.

Η Ρις Γουίδερσπουν σημείωσε ότι της αρέσει πολύ και η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς είναι ενθουσιασμένη με τις εμφανίσεις της ενώ ήδη εμπλέκεται επιχειρηματικά με την ποδοσφαιρική ομάδα Νάσβιλ FC που συμμετέχει στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ.

Η αμύθητη περιουσία της Ρις Γουίδερσπουν

Η περιουσία της ηθοποιού είναι προϊόν της μακράς καριέρα της, που έχει ξεπεράσει τις τρεις δεκαετίες, αλλά και των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.

Το 2016, η Ρις ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Hello Sunshine και τον Αύγουστο του 2021 πούλησε μέρος της στην Blackstone έναντι 900 εκατ. δολαρίων. Διατηρεί μέχρι σήμερα το 18% της εταιρείας ενώ έλαβε 120 εκατομμύρια από την αγοροπωλησία.

Ίδρυσε το Reese’s Book Club, ενώ υπογράφει τη σειρά ρούχων Draper James. Έχει εισπράξει εκατομμύρια από την κινηματογραφική και τηλεοπτική της καριέρα και είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς παγκοσμίως.

Η Γουίδερσπουν λαμβάνει μισθό 1,2 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο στη σειρά The Morning Show του AppleTV+, ενώ πληρώθηκε 15 εκατομμύρια δολάρια για το σίκουελ της ταινίας Legally Blonde: Red, White & Blonde.

Στην ίδια συνέντευξη ο συμπρωταγωνιστής της στη νέα ταινία του Netflix, «Your Place or Mine», Άστον Κούτσερ. αποκάλυψε πως πρόσφατα σκέφτηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει σε ομάδα της Premier League, αλλά απέρριψε την πρόταση που του έγινε λόγω των αποστάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.