ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Σ.Βεργκάρα αποκάλυψε τι ψάχνει ερωτικά σε έναν άντρα –  «Πρέπει να είναι 50 χρονών» 

«Δεν ξέρω τι θέλω τώρα... Έναν ταυρομάχο;»

Η Σ.Βεργκάρα αποκάλυψε τι ψάχνει ερωτικά σε έναν άντρα –  «Πρέπει να είναι 50 χρονών» 

Η Σοφία Βεργκάρα παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εκπομπή «El Hormiguero» του Antena 3 και μίλησε για τη νέα σειρά του Netflix, «Griselda», τον έρωτα και το πρόσφατο διαζύγιο της από τον Τζο Μανγκανιέλο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Βεργκάρα σχολίασε με χιούμορ τα μελλοντικά ρομαντικά της ενδιαφέροντα.

Επιπλέον, μοιράστηκε τα κριτήριά της, δίνοντας έμφαση στην ηλικία του υποψήφιου συντρόφου, την απαίτηση για παιδιά και τη συνολική ομορφιά. Ειδικότερα, διευκρίνισε την αποστροφή της από τους ηθοποιούς, δεδομένου του πρόσφατου διαζυγίου της από έναν από αυτούς.

«Δεν ξέρω τι θέλω τώρα… Έναν ταυρομάχο;» αστειεύτηκε η 51χρονη σταρ και συνέχισε: «Πρέπει να είναι πενήντα χρονών όπως εγώ, να έχει παιδιά και να είναι όμορφος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κάποιο θεϊκό πράγμα».

Αναλογιζόμενη τα γεγονότα του 2023, η Βεργκάρα εξέφρασε την άποψη ότι η περασμένη χρονιά ήταν ένα μείγμα «καλών πραγμάτων, τρελών πραγμάτων και κακών πραγμάτων».

Η συζήτηση για έναν υποψήφιο σύντροφο έρχεται μετά με τις πρόσφατες φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Τζάστιν Σάλιμαν, έναν γιατρό που εργάζεται στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φαίνεται ότι ο Σάλιμαν πληροί τα κριτήρια που περιέγραψε η Βεργκάρα στο «El Hormiguero», καθώς είναι στην ίδια ηλικία (51 ετών) και πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο με την ηθοποιό Μπρι Τέρνερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.