ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ι.Σάικ: Υποδέχτηκε το 2024 ποζάροντας με μίνι φόρεμα αξίας 700 δολαρίων (φώτο)

Γιόρτασε τον ερχομό του 2024 σε παραλία του Μαϊάμι

Ι.Σάικ: Υποδέχτηκε το 2024 ποζάροντας με μίνι φόρεμα αξίας 700 δολαρίων (φώτο)

Η Ιρίνα Σάικ αποφάσισε να γιορτάσει τον ερχομό του 2024 κάνοντας βουτιές σε παραλία του Μαϊάμι.

Το τοπ μόντελ πόζαρε με ένα μίνι φόρεμα, αξίας 700 δολαρίων, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι πέδιλα, που κοστίζουν περίπου 300 δολάρια.

Σύμφωνα με το PageSix, η Σάικ όμως δεν έμεινε μόνο στην αμμουδιά, αλλά επέλεξε να βουτήξει στη θάλασσα, φορώντας το εντυπωσιακό φουστάνι της. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Το πρωί του 2024», αφήνοντας ένα emoji καρδιάς.

Η Ιρίνα Σάικ γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1986 στο Γιεμανζέλινσκ, μια πόλη της Ρωσίας, όπου και μεγάλωσε.

Ο πατέρας της, Βάλερι Σαϊχλισλάμοβ ο οποίος ήταν Ταταρικής Καταγωγής και ήταν ανθρακωρύχος (έφυγε από τη ζωή το 2000 λόγω μιας σοβαρής ασθένειας), ενώ η μητέρα της, Όλγα Βαλέριεβνα είναι καθηγήτρια πιάνου & φωνητικής.

Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Τατιάνα. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις 6 ετών και για αρκετά χρόνια φοίτησε σε μουσικό σχολείο.

Σε ηλικία 18 ετών, γράφτηκε σε ένα πρακτορείο μοντέλων και παράλληλα ξεκίνησε να σπουδάζει marketing.

Σύντομα, και έπειτα από παρότρυνση του πρακτορείου της, δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό ομορφιάς “Miss Chelyabinsk 2004” όπου κέρδισε την πρώτη θέση.

Έπειτα, εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ για να ασχοληθεί με το modeling επαγγελματικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.