ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Shaya αποκάλυψε πως έχει βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά από πρώην σύντροφό της – «Έφυγα νύχτα απ’ το σπίτι»

«Έβλεπα τα όνειρά μου να φεύγουν και ότι αυτός ο άνθρωπος με τραβάει πίσω»

Η Shaya αποκάλυψε πως έχει βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά από πρώην σύντροφό της – «Έφυγα νύχτα απ’ το σπίτι»

H Shaya αποκάλυψε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως έχει βιώσει μια κακοποιητική συμπεριφορά από πρώην σύντροφό της στο παρελθόν.

«Έχω βιώσει κι εγώ κακοποιητική συμπεριφορά και φίλες μου. Αυτή η κτητικότητα, το ότι είναι δικός μου ο άνθρωπος και μου ανήκει και κανένας άλλος δεν θα σε ακουμπήσει. Ευτυχώς είχα πολύ καλούς φίλους, μετρημένοι στα δάχτυλα, αλλά ήταν άνθρωποι που μπορούσα να τα συζητήσω. Είναι και η κολλητή μου ψυχολόγος. Μου έλεγε “φύγε από αυτή την κατάσταση” και μπορεί να στα λέει ένα φίλος ξανά και ξανά και να μην μπορείς να το συνειδητοποιήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το καμπανάκι που μου χτύπησε και είπα ότι τώρα θα φύγω ήταν ότι έβλεπα τα όνειρά μου να φεύγουν και ότι αυτός ο άνθρωπος με τραβάει πίσω, εγώ θέλω να είμαι χαρούμενη. Αυτός φταίει για αυτή την κατάσταση, πρέπει να φύγω, οπότε ξύπνησα μια μέρα και είπα: “τέλος, θα φύγω”. Έφυγα νύχτα απ’ το σπίτι, δεν μπόρεσε να με κρατήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.