ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Σίντι Κρόφορντ έκανε την πιο σέξι «αναδρομή»: Η «καυτή» φωτογράφηση που έκανε πριν 30 χρόνια με την Κ. Ντ. Λανγκ

Ξανά στο προσκήνιο το viral εξώφυλλο του Vanity Fair με την τραγουδίστρια καθισμένη σε καρέκλα κουρέα και την Κρόφορντ να την πολιορκεί

Η Σίντι Κρόφορντ έκανε την πιο σέξι «αναδρομή»: Η «καυτή» φωτογράφηση που έκανε πριν 30 χρόνια με την Κ. Ντ. Λανγκ

Η Σίντι Κρόφορντ έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες δουλειές της.

Η 57χρονη σήμερα Κρόφορντ και η Κ. Ντ. Λανγκ είχαν γίνει το θέμα συζήτησης στον Τύπο παγκοσμίως πριν από 30 χρόνια, όταν έκαναν μαζί μια σέξι φωτογράφηση για το Vanity Fair.

Οι δυο γυναίκες πόζαραν αισθησιακά. Η τραγουδίστρια ήταν ντυμένη με ανδρικά ρούχα καθισμένη σε καρέκλα κουρέα με αφρό στο πρόσωπο και η Κρόφορντ στέκεται από πάνω της και την πολιορκεί, φορώντας ένα μαύρο κορμάκι.

Δείτε την ανάρτηση τις φωτογραφίες

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό ήταν (ωχ) πριν από 30 χρόνια! Μου άρεσε που συμπεριλήφθηκα στο εξώφυλλο του Vanity Fair που φωτογραφήθηκε από τον Χερμπ Μπριτς. Ο Χερμπ μου τηλεφώνησε το προηγούμενο βράδυ για να δει αν ήθελα να συμμετάσχω σε αυτή τη φωτογράφιση, η οποία θεωρήθηκε λίγο τολμηρή εκείνη την εποχή, αμφισβητώντας τα στερεότυπα των φύλων. Εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μου εξώφυλλα, είμαι πολύ περήφανη που συμμετείχα σε αυτό».

Το εξώφυλλο αυτό κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 1993 και αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα εξώφυλλα του Vanity Fair που πουλήθηκε περισσότερο, όπως ανέφερε και η Κ. Ντ. Λανγκ με τη σειρά της στο δικό της Instagram προφίλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη k d lang (@kdlang)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.