ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η σκοτεινή πλευρά του Μπιλ Μάρεϊ: «Φλερτάρει σε ένα πλατό και το παρατραβάει»

Τον «δίνουν» πρώην συνεργάτες του

Η σκοτεινή πλευρά του Μπιλ Μάρεϊ: «Φλερτάρει σε ένα πλατό και το παρατραβάει»

Οι κατηγορίες εναντίον του Μάρεϊ για κακοποιητική συμπεριφορά «πέφτουν» τον τελευταίο καιρό σαν χιονοστιβάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Puck, ο διάσημος Αμερικανός κωμικός συμφώνησε σε διακανονισμό ύψους 100.000 δολαρίων όσον αφορά τη σεξουαλική επίθεση σε εργαζόμενη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του αναβληθέντος σκηνοθετικού ντεμπούτου του Αζίζ Ανσάρι με τίτλο «Being Mortal».

«Έμεινα έκπληκτος κατά μηδέν τοις εκατό όταν έγινε γνωστή η είδηση για το περιστατικό στο «Being Mortal». Η μόνη έκπληξη είναι ότι αυτό δεν συνέβη νωρίτερα» δήλωσε στην Post ένας παραγωγός που έχει συνεργαστεί με τον Μάρεϊ. «Ο Μπιλ Μάρεϊ φλερτάρει σε ένα πλατό και το παρατραβάει. Το να φιλάει κάποιον με μια μάσκα είναι ακραίο. Είναι ο τρόπος του να την πέφτει στις γυναίκες, αν και δεν τον έχω δει να αγγίζει καμία».

«Οι γυναίκες είναι εκεί για να τις φλερτάρουν και να τους την πέφτουν» πρόσθεσε ο παραγωγός για τον τρόπο δράσης του Μάρεϊ. «Και δεν ήταν μόνο οι νεαρές βοηθοί που χτυπούσε στην παραγωγή- θα χτυπούσε οποιαδήποτε γυναίκα. Τον είδα να φλερτάρει με γυναίκες στο μακιγιάζ και τα κοστούμια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.