ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Σοφία Λεοντίτση λέει τα πράγματα ως έχουν για τα ρετουσαρισμένα γυναικεία σώματα

«Είναι όμορφη η αλήθεια και δεν είναι όλα like στη ζωή μας»

Η Σοφία Λεοντίτση λέει τα πράγματα ως έχουν για τα ρετουσαρισμένα γυναικεία σώματα

Η Σοφία Λεοντίτση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Η ίδια είναι μητέρα δύο παιδιών, με το δεύτερο να είναι εννέα μηνών, ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Τόλη Χριστοφοράκη και ανυπομονεί να ανοίξει το δικό της κατάστημα ρούχων αρχές Σεπτέμβρη.

Σε μία ανάρτηση-κατάθεση ψυχής, θέτει τα πράγματα ως έχουν για μια γυναίκα που μόλις γέννησε.

Ναι υπάρχουν και οι περιπτώσεις που σε λίγες ημέρες το σώμα της γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη επανέρχεται, μα δεν είναι η πλειονότητα.

Το μήνυμα που περνάει ξεκάθαρο: «Μην γυρνάτε την πλάτη στον εαυτό σας πίσω από μια ψεύτικη εικόνα».

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή της: «Διανύω μια όχι και τόσο ωραία εποχή για εμένα. Δεν μου αρέσω εξωτερικά. Βλέπεις μια ζωή είχα αναλογίες μοντέλου έτρωγα ότι ήθελα κ ήμουν μια αρκετά ωραία γυναίκα. Συνήθισα αυτή τη συνθήκη κ οτιδήποτε άλλο μου είναι ξένο και με στενοχωρεί.

Κάθε μέρα απογοητεύομαι που προσπαθώ να χάσω τα κιλά π θέλω να πετάξω από πάνω μ, στενοχωριέμαι και υπάρχουν στιγμές π κλαίω γτ έχω κουραστεί που δεν έχω δει ακόμα αποτέλεσμα..

Ξέρεις όμως κάτι; Ποτε δεν σκέφτηκα να ρετουσάρω κάποια φωτογραφία μου πριν την ανεβάσω γιατί είναι σαν να ρετουσάρω και αυτήν την περίοδο της ζωής μου. Μην πειράζετε τις φωτογραφίες σας και μην απαρνιέστε αυτό που περνάτε για να αρέσετε πολυ στους άλλους.

Η ζωή έχει κ τα κάτω της.  Μην γυρνάτε την πλάτη στον εαυτό σας πίσω από μια ψεύτικη εικόνα. Σε αυτήν την φωτογραφία έχω βρει το σημείο που μου αρέσει και στέκομαι απλά σε αυτό.

Είναι όμορφη η αλήθεια κ δεν είναι όλα μωρε like στη ζωή μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.