Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Η σπόντα του Δ.Αλεξάνδρου για την Ι.Τούνη: «Μη ρίχνετε μόνο ευθύνες – Σηκώστε και καμία»

Η Ι.Τούνη είπε ότι δεν μετάνιωσε για τον χωρισμό τους

Η σπόντα του Δ.Αλεξάνδρου για την Ι.Τούνη: «Μη ρίχνετε μόνο ευθύνες – Σηκώστε και καμία»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φρόντισε χωρίς να αναφέρει ούτε μια φορά το όνομα της πρώην συζύγου του, να στείλει τα δικό του μήνυμα μέσω μιας ανάρτησης του. 

Η Ιωάννα Τούνη είχε παραχωρήσει προ ημερών συνέντευξη στο podcast του Ανέστη Ευαγγελόπουλου και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη.

Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου άλλαξε στο πέρασμα του χρόνου και πως η ίδια άρχισε να βλέπει σταδιακά πράγματα που την ενοχλούσαν. Απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τη στήριξη που της παρείχε ο πρώην σύζυγός της, στην περιπέτεια υγείας της μητέρας της.

Όπως είπε η Ιωάννα Τούνη στη συνέντευξη δεν μετάνιωσε για τον χωρισμό τους. «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος έβλεπε εμένα και τον Δημήτρη ως ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Αυτά που ανέβαζα τον πρώτο χρόνο, δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που ανέβαζα τον τελευταίο χρόνο. Όταν χώρισα εισέπραξα πολύ θετικά μηνύματα», εξομολογήθηκε η influencer.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αιφνιδιάστηκε από τη δημοσιοποίηση των λεπτομερειών αυτών, ενώ, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, δεν είδε καθόλου θετικά τον διαδικτυακό απόηχο της συνέντευξης. Ορισμένα από τα σχόλια κάτω από το επεισόδιο του podcast ήταν ιδιαίτερα σκληρά απέναντί του.

Αν και μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση, φαίνεται πως δεν έμεινε άπραγος. Αντί να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προτίμησε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο: ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, με φωτογραφία από το «Rock n Roll» στη Μύκονο.

Μαζί με αυτή, δημοσίευσε και ένα ακόμη throwback post που έγραφε χαρακτηριστικά: «Μην ρίχνετε μόνο ευθύνες… Σηκώστε και καμία». Ένα σχόλιο που δύσκολα περνάει απαρατήρητο δεδομένων των συνθηκών.

«Το δικό μου φταίξιμο σε αυτή τη σχέση ήταν που δεν πήρα απόφαση να χωρίσω νωρίτερα. Το φταίξιμο μου ήταν ότι έδινα πολύ. Αν είχα χαλάσει χατίρια νωρίτερα, θα είχα δει πιο πολλά πράγματα. Δεν θα άλλαζα αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη γιατί έχει βγει ότι πιο όμορφο μου έχει συμβεί, ο γιος μου. Υπάρχει μια πικρία, αλλά θέλω να έχουμε καλή σχέση όσο είναι εφικτό» είχε πει η Ιωάννα Τούνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.