ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η σύντροφος του Μ.Μπάτρα έχει «πίσω όψη» που «κολάζει» (φώτο)

Ο λόγος για την Τζέσικα Γκοϊκοετσέα

Η σύντροφος του Μ.Μπάτρα έχει «πίσω όψη» που «κολάζει» (φώτο)

Ο Μαρκ Μπάτρα βρίσκεται σε σχέση με την εντυπωσιακή Τζέσικα Γκοϊκοετσέα. 

Η εντυπωσιακή influencer και μοντέλο πόζαρε φορώντας ίσως το πιο μικροσκοπικό μπικίνι που έχετε δει ποτέ και ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα και της Ντόρτμουντ κάθε άλλο παρά ζήλεψε.

«Είσαι εκθαμβωτική! Μήπως χρειάζεσαι βοήθεια στην επόμενη φωτογράφισή σου;», σχολίασε κάτω από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της ο 32χρονος άσος, που πέρσι πήρε διαζύγιο από την ρεπόρτερ Μελίσα Χιμένεθ, με την οποία έχει αποκτήσει και μια κόρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.