ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ι.Τούνη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα (φώτο)

Το κατάλληλο ρούχο για να αναδείξει το νέο στήθος της

Ι.Τούνη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα (φώτο)

Η Ιωάννα Τούνη όπως ενημέρωσε πριν από λίγους μήνες του ακολούθους της, υποβλήθηκε σε δυο αισθητικές επεμβάσεις.

Η μία ήταν η δεύτερη ρινοπλαστική της, καθώς δεν την ικανοποιούσε το αποτέλεσμα της πρώτης και η άλλη ήταν η αυξητική των μαστών της αφού μετά από τη γέννηση και το θηλασμό του γιου της Πάρη δεν της άρεσε η εικόνα του στήθους της.

Έχει περάσει πλέον ένα σεβαστό χρονικό διάστημα και από τα δυο χειρουργεία και η αποθεραπεία της βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η επιχειρηματίας λοιπόν, βρέθηκε μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Αλεξάνδρου στο νυχτερινό κέντρο Fantasia στην έναρξη του σχήματος του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη Λένα Ζευγαρά και είδαμε την ανανεωμένη της εμφάνιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά την είσοδό της στο νυχτερινό κέντρο και επέλεξε ένα μαύρο μακρύ εφαρμοστό φόρεμα με έντονα κοψίματα στο πάνω μέρος το οποίο κολάκευε το νέο της μπούστο, ενώ και η εικόνα της νέας της μύτης που είναι πιο μικρή είναι πλέον εμφανής, ωστόσο τα τελικά αποτελέσματα και των δυο πλαστικών θα φανούν μετά από μερικούς μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.