ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το νέο στήθος της Ιωάννας Τούνη – Έβαλε φώτο από καρπούζια και «ρίχνει» το διαδίκτυο

Μετά τον θηλασμό του γιου της ένιωθε «σαν μια 70χρονη γριούλα»

Το νέο στήθος της Ιωάννας Τούνη – Έβαλε φώτο από καρπούζια και «ρίχνει» το διαδίκτυο

Η Iωάννα Τούνη έκανε μια ανάρτηση το πρωί της Τετάρτης 10/4 μέσα από δωμάτιο νοσοκομείου, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές της στα social media να ανησυχήσουν.

Η γνωστή influencer λόγω της αποχής της για μια μέρα από τα social media, έλαβε αρκετά μηνύματα και μετά την πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο, επανήλθε με ένα αναλυτικότερο βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι έκανε την επέμβαση στο στήθος της, κάτι που είχε αποκαλύψει ότι θα κάνει πριν από λίγο διάστημα όταν έκανε την πλαστική στη μύτη της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να κάνει αυτή την επέμβαση μετά τον θηλασμό του γιου της λέγοντας: «Καλημέρα σου, είμαι σπίτι πλέον. Πολλές συμπεθέρες πέσατε μέσα. Με την εγκυμοσύνη και ειδικά μετά τον θηλασμό το στήθος μου ήταν άλλο στήθος. Αυτό που έλεγα είναι ότι ήμουν σαν μια 70χρονη γριούλα. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό, είναι πολύ φυσιολογικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.