ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με κίτρινο μαγιό και προκαλεί αναστάτωση (φώτο)

Δείτε την

Η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με κίτρινο μαγιό και προκαλεί αναστάτωση (φώτο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια καλλονή στα 53 της χρόνια. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός «ανέβασε» τη θερμοκρασία στα ύψη φορώντας ένα κίτρινο ολόσωμο μαγιό για να προωθήσει τη νέα σειρά κοκτέιλ «Delola».

Η 53χρονη σούπερ σταρ «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές φωτογραφίες με το ολόσωμο μαγιό της και οι θαυμαστές της την «αποθέωσαν», όπως ήταν λογικό. Μάλιστα, η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ! Delola είναι το επίσημο ποτό του καλοκαιριού… οπότε καθίστε αναπαυτικά, ανοίξτε ένα μπουκάλι, ρίξτε το πάνω σε πάγο και απολαύστε!».

Το μαγιό που επέλεξε η Τζένιφερ Λόπεζ αναδείκνυε το ντεκολτέ και τους γοφούς της. Η ίδια ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή της εμφάνιση με χρυσού κρίκους και ένα πολύχρωμο μαντίλι στο κεφάλι.

Ως προς το νέο της εγχείρημα, η σούπερ σταρ δέχθηκε έντονη κριτική από τους θαυμαστές της, καθώς, όπως έχει παραδεχτεί, δεν πίνει αλκοόλ, ενώ και ο Μπεν Άφλεκ, ο σύζυγός της, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον αλκοολισμό και την προσπάθειά του να παραμείνει νηφάλιος.

Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια του «Shotgun Wedding» δεν φάνηκε να επηρεάζεται από τις αντιδράσεις των θαυμαστών της γύρω από το αρχικό λανσάρισμα της μάρκας. Η μάρκα διαθέτει τις γεύσεις Bella Berry Spritz, Paloma Rosa Spritz και L’Orange Spritz.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν δεν το βρήκα, αποφάσισα να δημιουργήσω το Delola. Κάθε ένα από αυτά τα κοκτέιλ πωλείται σε ένα εμφιαλωμένο γυάλινο μπουκάλι. Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι πριν από δύο χρόνια και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μοιράζομαι το Delola με τον κόσμο», πρόσθεσε η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.