ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με λευκά εσώρουχα λίγο πριν κλείσει τα 54 και «ανεβάζει» και άλλο τη θερμοκρασία

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με λευκά εσώρουχα λίγο πριν κλείσει τα 54 και «ανεβάζει» και άλλο τη θερμοκρασία

Η Jennifer Lopez κλείνει σήμερα τα 54 χρόνια της και μας δείχνει πώς ετοιμάζεται για το πάρτι της με μία ανάρτηση στο Instagram.

Επιλέγοντας λευκά εσώρουχα και ένα stylish κιμονό τα οποία αναδείκνυαν το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της, η ηθοποιός και τραγουδίστρια χαμογελά στον φακό και ανυπομονεί για τα πάρτι της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε “Getting ready to celebrate” καθώς σήμερα γίνεται 54 ετών. Με sexy διάθεση προετοιμάζεται για την προσωπική της πρωτοχρονιά, ενώ οι θαυμαστές της τής ευχήθηκαν και σχολίασαν πως παραμένει εντυπωσιακή. Η Jennifer Lopez φέτος θα γιορτάσει με τον σύζυγό και τα παιδιά της και από τη φωτογραφία καταλαβαίνουμε ότι θα είναι μια από τις καλύτερες ημέρες της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.