ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Η.Βρεττός: Δημοσίευσε φωτογραφίες με τις λάμες που έχει στο σώμα του – «Πέρασαν 6 χρόνια από το τροχαίο ατύχημα»

«Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι ένας συνεχής αγώνας με μικρά διαλείμματα ευτυχίας»

Η.Βρεττός: Δημοσίευσε φωτογραφίες με τις λάμες που έχει στο σώμα του – «Πέρασαν 6 χρόνια από το τροχαίο ατύχημα»

Έξι χρόνια πέρασαν από το σοβαρό τροχαίο που είχε ο Ηλίας Βρεττός. Ωστόσο όπως αποκάλυψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα σημάδια παραμένουν στο σώμα του και εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν. 

Σε ανάρτηση που έκανε, ο τραγουδιστής έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους τις λάμες που έχει στο σώμα του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τις ακτινογραφίες που έκανε. Σε αυτές φαίνονται οι λάμες στο χέρι, το πόδι και τη λεκάνη του.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «19/02 Αγία Φιλοθέη μου Μεγάλη η Χάρη σου!!! Σ´ευχαριστώ… 6 χρόνια πέρασαν και όλα ακόμα μοιάζουν σαν χθες… Τα σίδερα μέσα μου που για πρώτη φορα σας δείχνω στα X-rays έτσι κι αλλιώς δεν με αφήνουν να ξεχαστώ. Όμως είμαι καλά και κυρίως είμαι εδώ! Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα με πιάνουν τα φιλοσοφικά μου και προσπαθώ να ξορκίσω το κακό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ταυτόχρονα όμως θέλω να περάσω το μήνυμα σε όσους περνάνε δύσκολα πως όλα μπορούν να περάσουν αρκεί να έχουμε πίστη, θετικότητα και διάθεση για καθημερινό ακατάπαυστο αγώνα. Πότε μην τα παρατήσεις, όσο δυνατά κι αν “χτυπήσεις”. Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι ένας συνεχής αγώνας με μικρά διαλείμματα ευτυχίας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας φιλαράκια μου που κάθε χρόνο μεγαλώνει!!!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.