ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ηλίας Βρεττός: Κάλυψε με τατουάζ τα σημάδια που άφησε το τροχαίο στο σώμα του

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο τραγουδιστής

Ηλίας Βρεττός: Κάλυψε με τατουάζ τα σημάδια που άφησε το τροχαίο στο σώμα του

Τέσσερα χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, ο Ηλίας Βρεττός κάλυψε τις τομές στο σώμα του, κάνοντας τατουάζ.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για το ατύχημα που είχε και παραλίγο να του στερήσει τη ζωή.

Για μήνες, ο Ηλίας Βρεττός δεν μπορούσε να περπατήσει, αλλά ούτε και να μιλήσει. Ήλπιζε σε ένα θαύμα.

Πλέον, έχοντας ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες, ο τραγουδιστής χαίρει άκρας υγείας και θυμάται τα σημάδια του ως «παράσημα μίας νίκης».

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου δείχνει τα τατουάζ, με τα οποία «στόλισε» τις τομές του από τα χειρουργεία, που έκανε.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Τα τατουάζ μου πάνω στις τομές μου είναι τα παράσημά μου! Κάθε ένα και μία μάχη στην οποία βγήκα νικητής… “Ενθύμια πολέμου”. Έτσι τα λέω, έτσι τα νιώθω. Τι κι αν πονάνε οι μαχαιριές όταν αλλάζει ο καιρός, εγώ είμαι εδώ πιο δυνατός από ποτέ και κάνω το σταυρό μου. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε αδέρφια! Σας αγαπώ».

Δείτε την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.