ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηρώ για την επίθεση ανηλίκων στο γιο της: «Τρόμαξα πολύ – Αναρωτιέμαι αν είμαι η σωστή μαμά»

«Είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός», είπε για τον γιο της η γνωστή τραγουδίστρια

Ηρώ για την επίθεση ανηλίκων στο γιο της: «Τρόμαξα πολύ – Αναρωτιέμαι αν είμαι η σωστή μαμά»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ηρώ σε τηλεοπτική εκπομπή μιλώντας για τη περίοδο που ο γιος της δέχθηκε επίθεση από ανήλικους.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τον γιο της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως μητέρα που μεγαλώνει μόνη, το παιδί της.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πέρυσι τους την έπεσαν -για να μιλήσω και την αργκό- μια παρέα τύπου συμμορία. Δύσκολη φάση τρόμαξα πολύ, δύο συμμαθητές του πήγαν στο νοσοκομείο.

Είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός, γι’ αυτό έχω φόβο αλλά του έχω εμπιστοσύνη. Η επίθεση που δέχτηκε τον δυσκόλεψε πολύ. Για πολύ καιρό δεν μίλαγε καθόλου γι’ αυτό. Οι γονείς οφείλουν να βρίσκονται πίσω από τα παιδιά τους και να παρακολουθούν τι κάνουν. Αν αφήσεις το παιδί σου και αδιαφορήσεις θα το καταλάβεις αργά, όταν θα έχει γίνει επικίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήμουν πάντα πολύ κοντά στον γιο μου, δούλευα τις ώρες που κοιμόταν. Ήθελα να τον μεγαλώσω εγώ. Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι σωστή μαμά. Δεν είναι εύκολο στην ελληνική κοινωνία να έχεις μονός σου ένα παιδί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.