ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Αργυρός: To «έριξε» στο τένις και «τρόλαρε» τον Σ.Τσιτσιπά (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία

Κ.Αργυρός: To «έριξε» στο τένις και «τρόλαρε» τον Σ.Τσιτσιπά (βίντεο)

Λίγο χρόνο για να παίξει τένις βρήκε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ανέβασε και σχετικό βίντεο για να τρολάρει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να χαλαρώσει, παίζοντας τένις.

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής κάνει, μάλιστα, αρκετή παρέα με τον Στέφανο Τσιτσιπά, γι’ αυτό και θέλησε να τρολάρει τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε ότι το δικό του σερβίς “τρέχει” με ταχύτητα 230χλμ/ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.