ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Φίνου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει – Μπορεί να χάσει το φως της

«Δεν ξέρω μέχρι σε ποιο σημείο μπορεί να χάσω το φως μου, αλλά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει τώρα», αναφέρει

Κ.Φίνου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει – Μπορεί να χάσει το φως της

Η Καίτη Φίνου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Είναι αλήθεια ότι λόγω του Covid σας έπεσαν τα δόντια;»

«Ναι, όλα συνέβησαν αφού αρρώστησα με κορωνοϊό τον Μάιο και νοσηλεύτηκα στο Ελπίς τρεις μέρες με πάνω από 39 πυρετό. Έβλεπα αγγελάκια, το λέω σοβαρά, μου έκαναν κάποιες ενέσεις και ένιωθα σαν να είμαι στα σύννεφα. Βρισκόμουν σε έναν άλλον κόσμο. Ενώ είχα πρόβλημα με ένα μόνο δόντι, από εκεί και έπειτα ξαφνικά δημιουργήθηκε με όλα μου τα δόντια. Μετά άρχισα να βλέπω θαμπά, δεν μπορούσα να αναγνωρίσω άνθρωπο στα πέντε μέτρα. Νόμιζα ότι ήταν καταρράκτης, αλλά τελικά ήταν ωχρά κηλίδα, η οποία ως γνωστόν δεν παίρνει ούτε θεραπεία, ούτε κάποια επέμβαση. Υπάρχει μόνο η καθυστέρηση τύφλωσης.»

«Μπορεί να χάσετε το φως σας;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ναι, αλλά δεν θα είμαι η μόνη, συμβαίνει σε πολλούς. Δεν ξέρω μέχρι σε ποιο σημείο μπορεί να χάσω το φως μου, αλλά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει τώρα. Ξέρεις γιατί; Γιατί έχω μια πολύ μεγάλη επέμβαση στην άνω γνάθο, καθώς έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη ζημιά από τα ιατρικά λάθη που έγιναν. Μέσα στις γιορτές είμαι με αντιβιώσεις, κορτιζόνες. Μεγαλώνω, σε λίγες μέρες μπαίνω στα 65. Είναι φυσικό να έχω κάποια προβλήματα, έχοντας κάνει και μια ζωή όχι μετρημένη, εδώ που τα λέμε.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.